Autor:

Měkké sušenky s čokoládou

20 minut PT0H20M
Ingredience
Máslo 100 g
Hnědý cukr 100 g
Zlatý sirup 1 lžíce
Hladká mouka 150 g
Prášek do pečiva 2 lžička
Vanilková esence
1/2 lžičky
 
Čokoládové kousky 50 g
Měkké sušenky s čokoládou

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Troubu předehřejeme na 160°C.
Máslo, cukr a sirup (med) smícháme, dokud nevznikne měkká a krémová směs. Vmícháme mouku, vanilkový extrakt a čokoládové kousky.
Směs rozdělíme na 15 stejně velkých částí a vymodelujeme z nich kuličky. Dáme je na plech daleko od sebe (6-9 kuliček na plech v závislosti na velikosti plechu). Nedělejte z nich placičky.
Pečeme cca 10 minut, dokud nejsou světle zlaté - když je budete péct déle, budou křupavé. Po 10 minutách můžou mít stále neplacatý tvar, ale až vychladnou, budou vypadat jako sušenky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová miminka Milujeme vánoční cukroví - díl II. Články z

Komentáře k receptu: Měkké sušenky s čokoládou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web