Autor:

Sekaná pro Otesánky

Střední
Ingredience
Tvrdý sýr 4 plátek
Vařená vejce 3 ks
Hořčice  
Sekaná
syrová, ochucená - Globus vanička
1/2 kg
Gothaj
12 plátků
150 g
Sekaná pro Otesánky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Pekáček vypláchneme studenou vodou a na dno rozprostřeme polovinu množství syrové hmoty. Každý plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, na to položíme 1/3 plátku sýra, 1/4 vajíčka a stočíme do ruličky. Salámové závitky klademe na sekanou v pekáčku a nakonec je přikryjeme druhou polovinou syrové hmoty. Pekáček přikryjeme, vložíme do studené trouby a pečeme dozlatova. Během pečení nepodléváme.

Pokrm je šťavnatý a dost sytý.

Poznámka: můžeme použít i mraženou drůbeží sekanou, nebo si ochutit jakékoliv mleté maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.29 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Sekaná pro Otesánky

Komentáře

  1. Hela -   01.11.2007 | 14:51 | reagovat | závadný

    Ano, pekáček je celý zaplněný, měla by se zvolit taková velkost, kolik je masa. Šťáva z masa a tekutý sýr nemají kam utéct a nepřepalují se, všechno se to peče ve vlastní šťávě. Pokud není po ruce pekáček, dáme do kastrolku. Zkloušela jsem to péct i jako plněné karbanátky, ale vytékala z toho ta šťáva a vůbec to nebylo ono.

  2. Lída*   01.11.2007 | 9:12 | reagovat | závadný

    Helo, asi si stojím na vedení, je to tedy placka ze sekané a ten pekáček je celý zaplněný ? Zaujalo mě to a chtěla bych to vyzkoušet.Děkuji

  3. Vava -   31.10.2007 | 20:06 | reagovat | závadný

    Dělala jsem z mražené drůbeží sekané , fakt dobrý. Navíc, rychlá a sytá večeře pro 4 hladovce celkem tak za 50,- Kč - to už stojí za to si recept uložit!

  4. Jarka O.   29.10.2007 | 12:00 | reagovat | závadný

    Také jsem pekla - v sobotu, sekanou jsem měla od "našeho" řezníka. Dávám 1, chutnalo nám:-))

  5. Zuzana Šindlerová   29.10.2007 | 7:45 | reagovat | závadný

    Perfektní nápad pro oběd dělaný v časové tísni. Opravdu výborný a hodně sytý, dělala jsem ze sekané z Globusu, super! Dávám 1*!!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web