Autor:

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Snadné
Ingredience
Vepřová plec
asi
0,8 kg
Kysané zelí
asi
0,8 kg
Cibule
1 až
2 ks
Sladká smetana 1 ks
Polohrubá mouka
2 až
3 lžíce
Červená paprika  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Sůl  
Vepřové sádlo  
Segedínský guláš z pomalého hrnce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do pomalého hrnce dáme trochu rozpuštěného sádla nebo oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, maso nakrájené na kostičky, sůl, koření a promícháme. Zelí přecedíme, pokud je hodně kyselé, tak propláchneme vodou a případně překrájíme. Připravené zelí přimícháme k masu v pomalém hrnci a vaříme na stupeň HIGHT asi 3,5 hodiny. V případě potřeby přidáme v průběhu vaření trochu vody. Do smetany přimícháme trochu vody a mouku na zahuštění, přilijeme k masu, zamícháme a vaříme ještě asi půl hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
3+
3.5 4 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Segedínský guláš z pomalého hrnce

Komentáře

  1. Zdenka   22.02.2016 | 9:10 | reagovat |

    Jednoduché a dobré.

  2. pamaa   05.09.2015 | 13:19 | reagovat |

    Koupil jsem pomalý hrnec a hledal, co v něm zkusím. Segedín mne zaujal a fakt nemá chybu :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web