Autor:

Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kysané zelí 300 g
Uzenina
(kombinace více druhů: anglická slanina, debrecínský salám, gothaj, poličan apod.)
150 g
Cibule
(střední)
1 ks
Vepřové sádlo  
Majonéza 3 lžíce
Mletá sladká paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Chilli  
Tvrdý sýr
(strouhaný)
 
Toastový chléb  
Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzeniny, Saláty

Kysané zelí vložíme do hrnce s horkou vodou a 10minut povaříme. Poté scedíme a necháme vychladnout. Na pánvi si zpěníme cibuli na sádle, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme. Přidáme mletou papriku, chilli koření, pánev vypneme a promícháme. Po vychladnutí přimícháme do zelí, přidáme majonézu, strouhaný sýr a salát dochutíme. V malé misce si roztopíme máslo a přidáme bylinky dle chuti. Toastový chléb opečeme standardním způsobem a potřeme máslem. Salát ozdobíme např. nasekaným pórkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Sendvič se slaninou a volským okem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web