Autor:

Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kysané zelí 300 g
Uzenina
(kombinace více druhů: anglická slanina, debrecínský salám, gothaj, poličan apod.)
150 g
Cibule
(střední)
1 ks
Vepřové sádlo  
Majonéza 3 lžíce
Mletá sladká paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Chilli  
Tvrdý sýr
(strouhaný)
 
Toastový chléb  
Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzeniny, Saláty

Kysané zelí vložíme do hrnce s horkou vodou a 10minut povaříme. Poté scedíme a necháme vychladnout. Na pánvi si zpěníme cibuli na sádle, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme. Přidáme mletou papriku, chilli koření, pánev vypneme a promícháme. Po vychladnutí přimícháme do zelí, přidáme majonézu, strouhaný sýr a salát dochutíme. V malé misce si roztopíme máslo a přidáme bylinky dle chuti. Toastový chléb opečeme standardním způsobem a potřeme máslem. Salát ozdobíme např. nasekaným pórkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rukolové pesto Pesto 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web