Autor:

Sedmikrásková houbovka

Snadné
Ingredience
Houby
jedlé
300 g
Sedmikráskové květy
a lístky
1 hrst
Naťové cibulky 1 ks
Zeleninový vývar 2 kostka
Vejce 2 ks
Krupice 2 lžíce
Máslo 50 g
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Petrželka
nebo pažitka
1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, vložíme nkrájené houby a podusíme je. Pak zalejeme 1 litrem vody, přidáme bujonové kostky, sůl a pepř a povaříme. Vejce rozšleháme s krupicí a špetkou soli, vlejeme tenkým praménkem do vroucí polévky, doplníme sedmikráskami a petrželkou nebo pažitkou. Povaříme a dle potřeby dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Sedmikrásková houbovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web