Autor:

Sedmikrásková polévka

Snadné
Ingredience
Rostlinný olej 2 lžíce
Ovesné vločky 2 lžíce
Cibule 1 ks
Celer
malý - strouhaný
100 g
Sedmikráskové květy
+ lístky - mladé
2 šálek
Masox 1 kostka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji osmahneme ovesné vločky a jemně nasekanou cibuli, zalijeme 1 l vody, přidáme asi 100 g strouhaného celeru, povaříme 10 minut. Přidáme bujonovou kostku, pepř, sůl a vaříme asi 8 minut. Pak přidáme omyté nasekané listky sedmikrásek a květy. Necháme přejít varem a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Sedmikrásková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web