Sedmikrásková polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce ovesné vločky
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g celer malý - strouhaný
    • 2
      šálek sedmikráskové květy + lístky - mladé
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme ovesné vločky a jemně nasekanou cibuli, zalijeme 1 l vody, přidáme asi 100 g strouhaného celeru, povaříme 10 minut. Přidáme bujonovou kostku, pepř, sůl a vaříme asi 8 minut. Pak přidáme omyté nasekané listky sedmikrásek a květy. Necháme přejít varem a podáváme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.