Autor:

Šašlik na pohance

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Anglická slanina 300 g
Pohanka 500 g
Tvrdý sýr 200 g
Cibule 3 ks
Česnek  
Majoránka  
Kečup - jemný  
Worcestrová omáčka  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Pohanku zalejeme horkou vodou, kterou hned sliejeme, opět zalejeme horkou vodou a dáme do peřiny na 20 minut. Potom ji osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Mezitím maso nakrájíme na menší kostky, každou obalíme v tenkém plátku slaniny. Na jehly střídavě napichujeme obalené maso a kolečko cibule a jehly prudce opékáme na oleji do měkka. Vyjmeme a do výpeku přidáme kečup a worchester. Promícháme. Na talíře rozložíme pohanku, položíme šašlik, přelejeme teplou omáčkou a posypeme sýrem. Pokud se nám zdá omáčky málo, do výpeku přidáme trochu horké vody nebo vývaru a krátce povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Šašlik na pohance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web