Autor:

Šašlik z vepřových ledvinek

Střední
Ingredience
Vepřové ledvinky 4 ks
Uzená slanina 250 g
Cibule
menší
3 ks
Klobása 2 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Sůl  
Pepř mletý  
Šašlik z vepřových ledvinek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Ledvinky dobře očistíme a nakrájíme na kostky, cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu také na kostky. Na jehly střídavě napichujeme kousek ledvinky, kolečko klobásy, cibule a slaninku. Na pánvi na oleji opražíme ze všech stran, podlejeme trochou horkého vývaru nebo vody a asi 10-15 minut přikryté dusíme. Potom šašliky vyjmeme, do výpeku přidáme kečup, osolíme, opepříme, pokud je třeba přilejeme vodu a necháme povařit na omáčku asi 10 minut. Vložíme šašliky a necháme je prohřát. Ničím nezahušťujeme, jen kečupem.

Podáváme s brambory nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Šašlik z vepřových ledvinek

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   16.02.2006 | 12:14 | reagovat |

    Už je v oblíbených.Ledvinky máme rádi.A takto upravené,no určitě mňamka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web