Autor:

Samuraj k pivku

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřová plec  
Cibule
hodně
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Paprika - bílá  
Rajčata  
Hrášek  
Feferonka  
Hladká mouka  
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli na proužky nechat zesklovatět, přidat maso nakrájené na menší kousky, osmahnout, nechat vydusit, osolit, opepřit. Podlévat vývarem, dusit do změknutí, nejlépe v troubě.
Během dušení přidat trochu kečupu, papriky, rajčata, feferonku nakrájené na proužky a hrášek. Nakonec lehce zaprášit moukou, ne moc do husta.
Nechat den proležet.
Podávat s čerstvým chlebem a vychlazeným pivkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Samuraj k pivku

Komentáře

  1. bramborka   01.02.2007 | 18:08 | reagovat |

    Děkuji.

  2. bramborka   19.01.2007 | 13:30 | reagovat |

    Prosím kuchařku on-line o doplnění k zelenině ještě přidat hrášek.Omlouvám se i paní Oumarové,zapomněla jsem:-)

  3. Jaroslava Oumarová   19.01.2007 | 11:50 | reagovat |

    Díky za recept. Něco podobného opravdu dělávám v létě, ale maso hovězí a bez kečupu:-)) Takhle to určitě zkusím taky:-)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web