Autor:

Samuraj

120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso
zadní
1,2 kg
Sádlo  
Cibule 0,4 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Kečup  
Worcestrová omáčka  
Červené feferonky 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na nudličky a cibuli najemno.

Na sádle osmahneme cibuli do hněda, zaprášíme paprikou, přidáme maso, sůl, pepř a feferonky.

Maso necháme zatáhnou a následně podlijeme vodou.

Maso by nemělo úplně plavat a dusíme ho do měkka. Dle potřeby opakovaně podléváme vodou.

Když je maso měkké přidáme 2-3 polévkové lžíce kečupu a lžíci worcestrové omáčky. Ještě necháme povařit aby se nám vše spojilo a můžeme podávat.

Jako přílohu podávám hranolky nebo chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Samuraj

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web