Autor:

Samuraj

120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso
zadní
1,2 kg
Sádlo  
Cibule 0,4 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Kečup  
Worcestrová omáčka  
Červené feferonky 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na nudličky a cibuli najemno.

Na sádle osmahneme cibuli do hněda, zaprášíme paprikou, přidáme maso, sůl, pepř a feferonky.

Maso necháme zatáhnou a následně podlijeme vodou.

Maso by nemělo úplně plavat a dusíme ho do měkka. Dle potřeby opakovaně podléváme vodou.

Když je maso měkké přidáme 2-3 polévkové lžíce kečupu a lžíci worcestrové omáčky. Ještě necháme povařit aby se nám vše spojilo a můžeme podávat.

Jako přílohu podávám hranolky nebo chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Samuraj

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web