Autor:

Samoborský kotlet

Střední
Ingredience
Vepřová pečeně  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Česnek  
Cibule  
Grilovací koření  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté maso nakrájíme na porce osolíme, opepříme, posypeme grilvoacím kořením a opečeme. Na zbylém výpeku orestujeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a přidáme trochu hořčice. Uděláme štávičku, trochu zasypeme hladkou moukou a zjemníme máslem.

Různé druhy příloh z brambor a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Samoborský kotlet

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web