Autor:

Rýžový nákyp jednoduchý

Střední
Ingredience
Rýže 200 g
Mléko 1 l
Vanilkový cukr 2 ks
Meruňkový kompot 1 sklenice
Máslo  
Rozinky 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z rýže

Rýži propláchneme, zalijeme vodou, aby byla potopená a dáme vařit až se voda vyvaří.
Přidáme mléko, vanilkové cukry, opláchnuté rozinky a kousek másla.
Opět vaříme až se udělá kaše. Hlídáme, aby se rýže nepřipalovala.
Vymažeme zapékací mísu máslem, dáme polovinu uvařené rýžové kaše, vrstvu meruňek a druhou polovinu kaše.
Navrch dáme pár kousků másla a pečeme v mírně vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 6x)
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Rýžový nákyp jednoduchý

Komentáře

  1. Helena Sazimova   03.01.2012 | 19:57 | reagovat | závadný

    Tak musim ric jen jedno :-) Vyborne :-)

  2. jitka   03.01.2012 | 19:54 | reagovat | závadný

    Mnamka :-) rychle chutne vyborne :-*

  3. Helenka   03.01.2012 | 19:49 | reagovat | závadný

    Tak uz je v trobe tak uvidime ,pekne voni uz se tesime az se do neho pustime . :-) :-)

  4. Ellie1317   18.06.2011 | 12:54 | reagovat | závadný

    Dělala jsem ho z kila rýže a teď ho mám v troubě,tak snad se vyvede =)

  5. Ltmr   15.05.2011 | 10:36 | reagovat | závadný

    Výborné!!!!! :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web