Autor:

Rychlé rizoto II.

Střední
Porce: 1
Ingredience
Rýže  
Kuřecí maso  
Vepřové maso  
Sterilovaná zelenina
hrášek s karotkou
 
Kukuřice  
Nákládané žampiony  
Červená paprika  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Dáme vařit rýži. Maso nakrájíme na malé kostečky a na pávičce naprudko smažíme do měkka. Uvařenou ryži vysypeme do hrnce, k ní přidáme měkké maso. Na oleji zlehka osmahneme žampiony. Přidáme k rýži. Postupně promícháváme. Přidáme scezený hrášek a kukuřici. Promícháme. Nakonec do zbytku oleje zamícháme červenou papriku, chvilku povaříme a přidáme k rýži.

Vše promícháme, podáváme s okurkou, zdobíme kápii.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rychlé rizoto II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web