Autor:

Rychlé rizoto II.

Střední
Porce: 1
Ingredience
Rýže  
Kuřecí maso  
Vepřové maso  
Sterilovaná zelenina
hrášek s karotkou
 
Kukuřice  
Nákládané žampiony  
Červená paprika  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Dáme vařit rýži. Maso nakrájíme na malé kostečky a na pávičce naprudko smažíme do měkka. Uvařenou ryži vysypeme do hrnce, k ní přidáme měkké maso. Na oleji zlehka osmahneme žampiony. Přidáme k rýži. Postupně promícháváme. Přidáme scezený hrášek a kukuřici. Promícháme. Nakonec do zbytku oleje zamícháme červenou papriku, chvilku povaříme a přidáme k rýži.

Vše promícháme, podáváme s okurkou, zdobíme kápii.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Rychlé rizoto II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web