Rychlé rizoto II.

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rýže
    • kuřecí maso
    • vepřové maso
    • sterilovaná zelenina hrášek s karotkou
    • kukuřice
    • nákládané žampiony
    • červená paprika
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit rýži. Maso nakrájíme na malé kostečky a na pávičce naprudko smažíme do měkka. Uvařenou ryži vysypeme do hrnce, k ní přidáme měkké maso. Na oleji zlehka osmahneme žampiony. Přidáme k rýži. Postupně promícháváme. Přidáme scezený hrášek a kukuřici. Promícháme. Nakonec do zbytku oleje zamícháme červenou papriku, chvilku povaříme a přidáme k rýži.
2
Vše promícháme, podáváme s okurkou, zdobíme kápii.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.