Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 167x
1- 1 5
Autor:

Rychlá bábovka

90 minut
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr krupice 1 hrnek
Mléko 1 hrnek
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Vejce 2 ks
Vanilkový cukr 1 balení
Prášek do pečiva 1 balení
Kakao 1 lžíce
Rychlá bábovka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Všechny ingradience kromě kakaa odměříme, dáme do mísy a řádně promícháme metlou.

Část těsta dáme stranou a obarvíme kakaem. Polovinu světlého těsta nalijeme do bábovkové formy, potom kakaové těsto a navrch druhou polovinu světlého těsta. (Do těsta můžeme přidat i oprané rozinky, případně nadrobno nasekané oříšky).

Pečeme pozvolna v předehřátě troubě cca 30-40 minut. Je vynikající a velmi rychlá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 167x)
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rychlá bábovka

Komentáře

  1. Adéla   13.04.2015 | 9:58 | reagovat | závadný

    Bábovka se povedla, ale dala jsem jen polovinu prášku do pečiva a lžičku jedlé sody, místo kakaa jsem dala skořici, a přidala ještě kandované ovoce. Je vláčná a nadýchaná - chuťově moc dobrá.

  2. Linda   11.04.2015 | 18:57 | reagovat | závadný

    do světlého těsta dávám strouhanou citronovou kůru,je to mnohem lepší chuť

  3. Radka   09.04.2015 | 7:26 | reagovat | závadný

    Bábovka,jak to nazvat,nic moc,slabej průměr,těsto,chut nevýrazná,znovu ani omylem..jedla jsem tisíckrát lepší,za mě nedoporučuji a to jsem zašlehala i bílky aby byla vláčnější,škoda práce a času :-X

    1. Anabell   09.04.2015 | 18:18 | reagovat | závadný

      Babovka je super . Delam ju často a rodina si ji neví vynachválit :-)

  4. Raddy-uk-boy   02.04.2015 | 19:20 | reagovat | závadný

    za posledni mesic jsem ji udelal asi 4x a vsem moc chutna... jeste ji nekdy poleju cokoladovou polevou... ziju v Anglii a tady neni neco jako polohruba mouka, tak pouzivam hladkou a funguje taky super a misto prasku do peciva davam sodu na peceni a super (:

1 2 3 4 ... 14 ... 28 ... 41 ... 54 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X