Autor:

Rybka velice chutná

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Pangasius
Nebo treska - jakou rybu máte rádi
 
Červená paprika
Sypká
 
Strouhanka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vložíme syrové oloupané brambory nakrájené na plátky, osolíme, posypeme paprikou a nahoru položíme rybu, osolenou a kořeněnou dle chuti (oregano, grilovací koření...). Nahoru poklademe plátky másla a dáme péct do trouby. Zpočátku můžeme dát nahoru alobal.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Rybka velice chutná

Komentáře

  1. Anonym   10.04.2008 | 15:03 | reagovat |

    tak rybka je hotová, dělala jsem rybu poprvé a byla docela dobrá

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web