Autor:

Rybka velice chutná

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Pangasius
Nebo treska - jakou rybu máte rádi
 
Červená paprika
Sypká
 
Strouhanka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vložíme syrové oloupané brambory nakrájené na plátky, osolíme, posypeme paprikou a nahoru položíme rybu, osolenou a kořeněnou dle chuti (oregano, grilovací koření...). Nahoru poklademe plátky másla a dáme péct do trouby. Zpočátku můžeme dát nahoru alobal.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Rybka velice chutná

Komentáře

  1. Anonym   10.04.2008 | 15:03 | reagovat |

    tak rybka je hotová, dělala jsem rybu poprvé a byla docela dobrá

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web