Autor:

Rybka velice chutná

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Pangasius
Nebo treska - jakou rybu máte rádi
 
Červená paprika
Sypká
 
Strouhanka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vložíme syrové oloupané brambory nakrájené na plátky, osolíme, posypeme paprikou a nahoru položíme rybu, osolenou a kořeněnou dle chuti (oregano, grilovací koření...). Nahoru poklademe plátky másla a dáme péct do trouby. Zpočátku můžeme dát nahoru alobal.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Rybka velice chutná

Komentáře

  1. Anonym   10.04.2008 | 15:03 | reagovat |

    tak rybka je hotová, dělala jsem rybu poprvé a byla docela dobrá

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web