Autor:

Rybka velice chutná

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Pangasius
Nebo treska - jakou rybu máte rádi
 
Červená paprika
Sypká
 
Strouhanka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vložíme syrové oloupané brambory nakrájené na plátky, osolíme, posypeme paprikou a nahoru položíme rybu, osolenou a kořeněnou dle chuti (oregano, grilovací koření...). Nahoru poklademe plátky másla a dáme péct do trouby. Zpočátku můžeme dát nahoru alobal.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rybka velice chutná

Komentáře

  1. Anonym   10.04.2008 | 15:03 | reagovat | závadný

    tak rybka je hotová, dělala jsem rybu poprvé a byla docela dobrá

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web