Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Hera 1 balení
Bílý jogurt
Malý
1 kelímek
Sůl 1 špetka
Vejce 1 ks
Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Mouku vysypeme na vál, nastrouháme na ni Heru, přidáme jogurt, sůl, vajíčko a vypracujeme těsto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 30 x
2+
4.27 30 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 30x)
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Komentáře

  1. Vladka   19.04.2016 | 17:34 | reagovat | závadný

    Tady to testo je Vynikajici. Dekujeme ze Skotska ;-)

  2. Eva_Fl   23.12.2015 | 16:26 | reagovat | závadný

    Uzasne testo, dekuii z Floridy! Krasne Vanoce vsem.

  3. lena   08.11.2015 | 11:01 | reagovat | závadný

    Hledala jsem nějaké těsto na štrúdl, abych nemusela pokaždé do krámu pro listové. Tento recept se mi zalíbil a musím říct, že je super. Jednoduchá příprava, krásně pružné těsto, netrhá se ani nepraská. Měla jsem čtyři standardní nohavice a velice nám chutnalo. Ale ještě lepší bylo druhý den, kdy se štrůdl krásně uležel a nasákl vlhkost jablek. Pekla jsem na 170 °C asi 40 minut. Manžel ujídal tak dlouho, že prostě nic nezbylo, takže budu muset dělat další várku :-)

    1. lena   20.11.2015 | 8:11 | reagovat | závadný

      Takže druhé těsto jsem nechala cca 3/4 hodiny odležet a výsledek byl úžasný. Jen se rozplývalo na jazyku. Jedno jsem dělala se zlatou hanou, druhé s herou a obě dopadly výborně. Ještě chci vyzkoušet s máslem.

  4. Jarmila   18.01.2015 | 15:50 | reagovat | závadný

    Moc dobré těsto :-) vyšlo mi to na šest nohavic. Dobře se zpracovávalo, po upečení se rodinka na něj vrhla a asi budeme péct znovu.:-) mňam :-*

  5. Market   01.12.2014 | 14:30 | reagovat | závadný

    Těsto je skvělé, voňavé (dělám teda zásadně z másla), dobře se s ním pracuje a je chutné i po upečení. Jdu ho právě dělat už potřetí.

1 2 3 4 ... 7 ... 9 ... 12 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web