Autor:

Řízečky z kedluben

Střední
Ingredience
Kedlubna 3 ks
Vejce 2 ks
Strouhanka  
Hladká mouka
Na obalení
 
Rostlinný olej  
Zakysaná smetana 1 kelímek
Česnek 1 stroužek
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by měly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rošlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme.

Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl nasekanou pažitku a vše promícháne. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Topinky s guacamole a tuňákem Rychlé a lahodné večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Řízečky z kedluben

Komentáře

  1. MUZEOLOG   17.02.2011 | 21:06 | reagovat |

    moje oblibene

  2. Frantiska :)   03.05.2008 | 8:45 | reagovat |

    Obalit kedlubnu by me teda nenapadlo, dekuji za recept, urcite to je skvele

  3. Anonym   02.05.2008 | 23:26 | reagovat |

    Řízečky jsou opravdu moc dobré. V naši rodině už je děláme léta. Nejraději je máme tak půl centimetrů hrubé, s vařeným bramborem a zelininovým salátem. A nejlíp se obalují ještě teplé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web