Autor:

Řecký cuketový nákyp

Střední
Ingredience
Cuketa
cca 400g
1 ks
Cibule 200 g
Balkánský sýr 200 g
Tvrdý sýr 200 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Vegeta 1 lžička
Olej  
Hladká mouka 80 g

Postup přípravy:

Cuketu nakrájíme na tenší plátky, posolíme a počkáme až pustí vodu. Potom jí obalíme v mouce a na oleji prudce osmažíme. Cibuli nakrájíme na kolečka a rovněž opečeme na oleji. Připravíme si zapékací mísu a klademe postupně tyto vrstvy: cuketa-cibule-nastrouhaný balkánský sýr-pepř, vegeta. Poslední vrstva je cuketa a tu posypeme nastrouhanou cihlou.

Pečeme asi 45 minut při 170-200 °C.

Příloha: tousty, dobré masíčko nebo jen tak na večeři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Řecký cuketový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web