Autor:

Pstruh s mandlemi

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Pstruh 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Citronová šťáva  
Rostlinný olej  
Máslo 50 g
Mandle 80 g
Petržel  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmrazené pstruhy osolíme, opepříme, obalíme v mouce, pokapeme citronovou šťávou a na oleji po obou stranách opékáme doměkka. Oloupané mandle rozsekáme nahrubo a na másle dozlatova osmahneme.

Upečené pstruhy rozdělíme na talíře a posypeme mandlemi. Z pánve slijeme olej, přidáme máslo, ve kterém jsme osmahly mandle a nalijeme na pstruhy. Zdobíme petrželkou a dílkem citronu.

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Pstruh s mandlemi

Komentáře

  1. Zuzana Bugárová   19.03.2006 | 16:23 | reagovat |

    Pstruh na mandliak je jednoducho super jedlo, velmi ho mam rada. Dakujem za recept

  2. Zdena z JM   27.02.2006 | 10:59 | reagovat |

    Jednoduché,rychlé a přitom sváteční a velmi dobré jídlo.Dávám za 1.

  3. Ivo Loyda   19.09.2005 | 14:53 | reagovat |

    Místo sekaných mandlí lze se stejným pracovním postupem použít mandlových plátků (strouhané mandle), které koupime hotové. Dosáhneme zase jiného vzhledu hotového pokrmu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web