Autor:

Přírodní maso s hráškem

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
- kotleta, plec, krkovice...
 
Sůl  
Grilovací koření
nebo koření gyros, western...
 
Olej  
Hrášek
cca 80 - 100 g na osobu
 
Přírodní maso s hráškem

Postup přípravy:

Maso můžeme použít jak vepřové, tak i kuřecí nebo krůtí. Plátky masa neklepeme, na stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily při smažení, osolíme a okořeníme a z obou stran osmažíme.
Hrášek si vyloupeme z lusků nebo použijeme rozmražený. Na pánev s kapkou oleje a kouskem rozpuštěného másla nasypeme hrášek a za občasného míchání smažíme. Smažíme zprudka, aby se nám nezačal dusit, tak, aby se osmažil dokřupava a uvnitř zůstal měkký.
Před koncem smažení buď jen osolíme a opepříme nebo okořeníme tak, jako přírodní maso.
Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Wrapy se žampiony a zeleninou Houbová inspirace na víkend Články z

Komentáře k receptu: Přírodní maso s hráškem

Komentáře

  1. Sandra   10.01.2015 | 8:47 | reagovat |

    Usmažila jsem kuřecí steaky, po nich hrášek a bylo to výborné. Děkuji vám za recept.

  2. Zuzana   28.07.2014 | 14:38 | reagovat |

    Bez lžíce je to pro děti na talíři trochu honička :-D , ale chutnalo nám velmi. Takhle udělaný hrášek je opravdu výborný a klidně bych si ho dovedla představit v misce večer u televize místo oříšků :-P .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web