Autor:

Přírodní krkovička se zelím

Snadné
Dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
- libovější
 
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Hladká mouka  
Olej  
Kysané zelí  
Sojová omáčka  
Přírodní krkovička se zelím

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Plátky krkovičky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, osolíme, opepříme, zlehka okmínujeme a jemně poprášíme hladkou moukou. Plátky zprudka osmažíme v pánvi s troškou rozpáleného oleje z obou stran dozlatova. Plátky uložíme v teple, do výpeku přidáme zelí (na osobu cca 1 šálek 200-250 ml) a dále smažíme za občasného promíchání.
Zelí budeme nechávat na skus, takže žádná dlouhá tepelná úprava. Ke konci zakápneme zelí troškou sojové omáčky nebo jen opepříme a osolíme a podáváme.

Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem a sklenicí vychlazeného piva. Vhodné jsou i brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Přírodní krkovička se zelím

Komentáře

  1. Romana   12.11.2016 | 15:46 | reagovat |

    Rychlá a delikatesní, přílohově opravdu stačí jen chléb a ani to pivečko být v mém případě nemusí být :D

  2. Mirka20   11.03.2016 | 19:02 | reagovat |

    Skvělá, rychlá, bez chybičky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web