Autor:

Přírodní krkovička se zelím

Snadné
Dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
- libovější
 
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Hladká mouka  
Olej  
Kysané zelí  
Sojová omáčka  
Přírodní krkovička se zelím

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Plátky krkovičky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, osolíme, opepříme, zlehka okmínujeme a jemně poprášíme hladkou moukou. Plátky zprudka osmažíme v pánvi s troškou rozpáleného oleje z obou stran dozlatova. Plátky uložíme v teple, do výpeku přidáme zelí (na osobu cca 1 šálek 200-250 ml) a dále smažíme za občasného promíchání.
Zelí budeme nechávat na skus, takže žádná dlouhá tepelná úprava. Ke konci zakápneme zelí troškou sojové omáčky nebo jen opepříme a osolíme a podáváme.

Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem a sklenicí vychlazeného piva. Vhodné jsou i brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Přírodní krkovička se zelím

Komentáře

  1. Romana   12.11.2016 | 15:46 | reagovat |

    Rychlá a delikatesní, přílohově opravdu stačí jen chléb a ani to pivečko být v mém případě nemusí být :D

  2. Mirka20   11.03.2016 | 19:02 | reagovat |

    Skvělá, rychlá, bez chybičky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web