Autor:

Příloha z jablek

Snadné
Ingredience
Jablka 4 ks
Citronová kůra  
Hřebíček  
Cukr  
Červené víno 2 dl
Máslo  
Zavařenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z ovoce

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a rozpůlíme. Půlky naplníme zavařeninou a klademe těsně vedle sebe do vymazaného pekáčku. Zalijeme vínem, pocukrujeme a přidáme koření. Pečeme do poloměkka. Podáváme teplé nebo studené jako přílohu k drůbeži nebo zvěřině.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty Články z

Komentáře k receptu: Příloha z jablek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web