Autor:

Příloha z jablek

Snadné
Ingredience
Jablka 4 ks
Citronová kůra  
Hřebíček  
Cukr  
Červené víno 2 dl
Máslo  
Zavařenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z ovoce

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a rozpůlíme. Půlky naplníme zavařeninou a klademe těsně vedle sebe do vymazaného pekáčku. Zalijeme vínem, pocukrujeme a přidáme koření. Pečeme do poloměkka. Podáváme teplé nebo studené jako přílohu k drůbeži nebo zvěřině.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Příloha z jablek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web