Autor:

Preclíky (Pagáče)

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Sůl 1/2 
Prášek do pečiva
Palmarín
Smetana ke šlehání
Sýr 250 g

Postup přípravy:

Z uvedený surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na dva bochníky, vyválíme 5 mm silné, vykrajujeme formičkou preclíky nebo pagáčky. Povykrajované těsto znova promísíme a použijeme. Preclíky skládáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme žloutkem, posypeme kmínem nebo sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova na 220-240 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Preclíky (Pagáče)

Komentáře

  1. nnln   22.08.2011 | 12:05 | reagovat |

    1/2 soli? Kila asi ne:) Asi lžičky?

  2. mysalin   21.08.2011 | 14:16 | reagovat |

    Prosím, co to je palmarín? Děkuji.

    1. pippiva   21.08.2011 | 21:32 | reagovat |

      Tady si muzete precist, co je to palmarin http://www.chemievjidle.cz/ztuzeny-tuk/palmarin

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web