Autor:

Preclíky (Pagáče)

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Sůl 1/2 
Prášek do pečiva
Palmarín
Smetana ke šlehání
Sýr 250 g

Postup přípravy:

Z uvedený surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na dva bochníky, vyválíme 5 mm silné, vykrajujeme formičkou preclíky nebo pagáčky. Povykrajované těsto znova promísíme a použijeme. Preclíky skládáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme žloutkem, posypeme kmínem nebo sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova na 220-240 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med? Články z

Komentáře k receptu: Preclíky (Pagáče)

Komentáře

  1. nnln   22.08.2011 | 12:05 | reagovat |

    1/2 soli? Kila asi ne:) Asi lžičky?

  2. mysalin   21.08.2011 | 14:16 | reagovat |

    Prosím, co to je palmarín? Děkuji.

    1. pippiva   21.08.2011 | 21:32 | reagovat |

      Tady si muzete precist, co je to palmarin http://www.chemievjidle.cz/ztuzeny-tuk/palmarin

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web