Autor:

Pórek s klobásou

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Klobása 4 ks
Pórek 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 375 g
Brambory 375 g
Tuk 2 lžíce
Zeleninový vývar 1 l
Tymián 1/2 lžička
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Ve větším hrnci rozpustíme tuk, přidáme nakrájenou cibuli, opražíme, vložíme na kolečka nakrájený pórek, na plátky nakrájenou mrkev a na kostky nakrájené brambory. Osolíme, opepříme. Podusíme 5 minut, potom přilejeme vývar a dusíme do poloměkka. Potom vložíme celé klobásky a tymián a dovaříme. Pokud je třeba, dosolíme a dopepříme.
Poznámka: toto jídlo stojí na dobrých klobáskách. Měly by být měkké, dobře kořeněné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Pórek s klobásou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web