Autor:

Pórek s klobásou

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Klobása 4 ks
Pórek 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 375 g
Brambory 375 g
Tuk 2 lžíce
Zeleninový vývar 1 l
Tymián 1/2 lžička
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Ve větším hrnci rozpustíme tuk, přidáme nakrájenou cibuli, opražíme, vložíme na kolečka nakrájený pórek, na plátky nakrájenou mrkev a na kostky nakrájené brambory. Osolíme, opepříme. Podusíme 5 minut, potom přilejeme vývar a dusíme do poloměkka. Potom vložíme celé klobásky a tymián a dovaříme. Pokud je třeba, dosolíme a dopepříme.
Poznámka: toto jídlo stojí na dobrých klobáskách. Měly by být měkké, dobře kořeněné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Pórek s klobásou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web