Autor:

Polévka z chřestu a mangoldu

25 minut PT0H25M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Citron 1 ks
Máta 6 snítka
Ovčí sýr
měkký (bryndza) nebo sýr balkánského typu
100 g
Mladý zelený chřest 400 g
Mangold 500 g
Cibule 2 ks
Zeleninový vývar 800 ml
Kozí sýr
měkký
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Polévka z chřestu a mangoldu

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z citronu ostrouhejte kůru a vymačkejte šťávu. Mátu posekejte, brynzu rozdrobte (tužší sýr nakrájejte na kostičky) a promíchejte s citronovou kůrou, 1/2 lžíce oleje s mátou. Podle chuti opepřete.

Očištěný chřest a mangold nakrájejte na malé kousky, oloupanou cibuli na kostičky. V hrnci rozehřejte zbylý olej a osmažte na něm cibuli. Přidejte vývar, chřest a mangold a povařte asi 8 minut. Vmíchejte kozí sýr, dochuťte citronovou šťávou a podávejte s ochucenou brynzou, kterou si každý může přidat podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Polévka z chřestu a mangoldu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web