Autor:

Polévka z chřestu a mangoldu

25 minut PT0H25M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Citron 1 ks
Máta 6 snítka
Ovčí sýr
měkký (bryndza) nebo sýr balkánského typu
100 g
Mladý zelený chřest 400 g
Mangold 500 g
Cibule 2 ks
Zeleninový vývar 800 ml
Kozí sýr
měkký
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Polévka z chřestu a mangoldu

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z citronu ostrouhejte kůru a vymačkejte šťávu. Mátu posekejte, brynzu rozdrobte (tužší sýr nakrájejte na kostičky) a promíchejte s citronovou kůrou, 1/2 lžíce oleje s mátou. Podle chuti opepřete.

Očištěný chřest a mangold nakrájejte na malé kousky, oloupanou cibuli na kostičky. V hrnci rozehřejte zbylý olej a osmažte na něm cibuli. Přidejte vývar, chřest a mangold a povařte asi 8 minut. Vmíchejte kozí sýr, dochuťte citronovou šťávou a podávejte s ochucenou brynzou, kterou si každý může přidat podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Polévka z chřestu a mangoldu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web