Autor:

Polévka z mangoldu s plísňovým sýrem

25 minut PT0H25M
Snadné
Ingredience
Mangold 1,5 kg
Olivový olej 3 lžíce
Zeleninový vývar 750 ml
Smetana ke šlehání 200 g
Sýr s modrou plísní
(gorgonzola)
100 g
Bageta 1 ks
Petrželka 1 svazek
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Polévka z mangoldu s plísňovým sýrem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Troubu předehřejte na 150 °C. Očištěný a opláchnutý mangold nakrájejte na větší kusy. V hrnci rozehřejte lžíci oleje, přidejte mangold a nechte ho zavadnout. Zalijte vývarem a povařte asi 10 minut. Vmíchejte smetanu a sýr, nechte přejít varem a pak polévku rozmixujte. Osolte ji a opepřete. Bagetu nakrájejte na plátky, rozložte je na plech a v troubě asi 5 minut opékejte. Opláchnutou petrželku nasekejte nadrobno, česnek rozmačkejte a spolu s petrželkou vmíchejte do zbylého oleje, osolte ho a opepřete. Plátky bagety potřete ochuceným olejem a podávejte je k polévce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Polévka z mangoldu s plísňovým sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web