Polévka tarator

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      okurka salátová
    • kopr
    • 1
      ks kefír nízkotučný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do větší misky nastrouhej na drsnější straně struhadla okurku.Přidej dvě velké polévkové lžíce kopru. Přisyp vlašské ořechy, které rozlámeš v ruce na menší kousky (pozor, aby se ti tam nedostaly skořápky).
2
Pak do misky rozmačkej stroužek česneku a celé to zalij půllitrem kefíru. Nakonec jemně osol, důkladně promíchej a nech pár minut uležet v ledničce.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.