Autor:

Polévka tarator

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Okurka salátová
Kopr  
Kefír
nízkotučný
1 ks
Sůl 1 špetka
Vlašské ořechy 1 hrst
Česnek 1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do větší misky nastrouhej na drsnější straně struhadla okurku.Přidej dvě velké polévkové lžíce kopru. Přisyp vlašské ořechy, které rozlámeš v ruce na menší kousky (pozor, aby se ti tam nedostaly skořápky).
Pak do misky rozmačkej stroužek česneku a celé to zalij půllitrem kefíru. Nakonec jemně osol, důkladně promíchej a nech pár minut uležet v ledničce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Špenátové rolky s lososem Recepty na víkend - jarní dobroty ze špenátu Články z

Komentáře k receptu: Polévka tarator

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web