Autor:

Polévka ledvinková

Snadné
Ingredience
Vepřové ledvinky
(hovězí)
250 g
Tuk
:máslo,olej,sádlo
60 g
Hladká mouka 60 g
Cibule 1 ks
Drcený kmín  
Paprika - sladká  
Sůl  
Krutony
-na posypání
 
Polévka ledvinková

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Vnitřnosti

Ledvinky nakrájené na drobné plátky dusíme na polovině tuku s orestovanou cibulí. Vepřové ledvinky jsou měkké asi za půl hodiny, hovězí za delší dobu. Přidáme sůl, kmín a papriku. Když jsou měkké,necháme je hezky vysmahnout,znovu podlijeme, přidáme světlou jíšku ze zbytku másla a mouky, rozředěnou vodou a povaříme.
Podáváme s osmaženou houskou na másle = krutony.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka ledvinková

Komentáře

  1. Vokatá   28.05.2012 | 14:41 | reagovat |

    Polévka byla výborná, trochu jako gulášová :-P . Krutony by se daly dobře vyměnit s bramborou uvařenou v polévce ale to až příště <3 .

  2. Hana   16.06.2011 | 15:06 | reagovat |

    Jednoduchá a dobrá, u nás bez krutonků, s domácím chlebem.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web