Autor:

Polévka játrová-mletá

Snadné
Ingredience
Játra
-vepřová,telecí...
250 g
Sádlo
nebo olej
60 g
Kořenová zelenina
-mrkev,celer,petržel
150 g
Cibule 1 ks
Rohlík
: 2-3 ks
 
Sůl  
Mléko 1 hrnek
Žloutek 1 ks
Voda
cca 2 litry
 
Zelená nať
-nasekaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Vnitřnosti

Zeleninu pokrájíme na nudličky,rohlíky na kolečka a játra na plátky.Na rozpáleném tuku opečeme nejdřív játra,pak je vyjmeme stranou.Na tuku osmažíme kořenovou zeleninu s cibulí dorůžova(též vyjmeme) a nakonec rohlíky-dokřupava.Játra,zeleninu i rohlíky umeleme na masovém strojku,zalijeme vodou,osolíme a vaříme asi půl hodiny.Do vroucí polévky nalijeme žloutek rozmíchaný v mléce,okořeníme hrstí zelené natě(petržel,pažitka) a podáváme.

*Babiččin recept :-))

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Polévka játrová-mletá

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web