Autor:

Polévka játrová-mletá

Snadné
Ingredience
Játra
-vepřová,telecí...
250 g
Sádlo
nebo olej
60 g
Kořenová zelenina
-mrkev,celer,petržel
150 g
Cibule 1 ks
Rohlík
: 2-3 ks
 
Sůl  
Mléko 1 hrnek
Žloutek 1 ks
Voda
cca 2 litry
 
Zelená nať
-nasekaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Vnitřnosti

Zeleninu pokrájíme na nudličky,rohlíky na kolečka a játra na plátky.Na rozpáleném tuku opečeme nejdřív játra,pak je vyjmeme stranou.Na tuku osmažíme kořenovou zeleninu s cibulí dorůžova(též vyjmeme) a nakonec rohlíky-dokřupava.Játra,zeleninu i rohlíky umeleme na masovém strojku,zalijeme vodou,osolíme a vaříme asi půl hodiny.Do vroucí polévky nalijeme žloutek rozmíchaný v mléce,okořeníme hrstí zelené natě(petržel,pažitka) a podáváme.

*Babiččin recept :-))

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Polévka játrová-mletá

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web