Plzeňské roštěnky

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Párky 2 ks
Cibule 100 g
Pivo 1 dl
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Bobkový list 2 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyjmeme a dáme do tepla. Na tuku zpěníme polovinu cibule, vrátíme roštěnky, přidáme bobkové listy, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, zasmažíme, podlijeme pivem a chvilku povaříme.

Roštěnky na talíři poléváme šťávou, na ně klademe opečený párek a zbylou, podušenou cibuli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Plzeňské roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web