Plněné papriky v římském hrnci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: aktija

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • 6
      paprika 5-6
    • 200
      g anglická slanina
    • 3
      rajčata
    • bazalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s vajíčkem, osolíme, opepříme. Římský hrnec ponoříme do studené vody alespoň na 10 min. Potom dno vysteleme plátky anglické slaniny, na to narovnáme papriky, které jsme naplnily mletým masem, osolíme je a pokud nám zbylo maso, uděláme kuličky, které zabalíme do slaniny a vložíme mezi papriky. Na papriky rozložíme oloupaná rajčata, která si nakrájíme na kolečka, osolíme, posypeme bazalkou a nakonec položíme zbytek slaniny, zavřeme a dáme péct do studené trouby na 250 °C. Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    6. 2. 2007 19:31

    Výborný recept jenom mleté maso jsem upraviljako na karbanátky.Celá rodina si pokrm pochvalovala.