Autor:

Pikantní směs pana Porybného

Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Zeleninové lečo
nejlépe Hamé
1 lahev
Cibule
větší
1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 100 g
Vejce 2 ks
Klobása
chilli
2 ks
Kečup  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší kostičky okořeníme pepřem a vegetou, dáme do mísy, přidáme 2 vejce a zasypeme solamylem, tím vznikne na mase bílý obal. Osmahneme na pánvi na olivovém oleji. Až maso začne chytat nazlatlou barvu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a klobásu, trošku ji osmahneme a zalejeme lečem. Dusíme do měkka, přidáme trošku kečupu a chilli podle chuti.
Hotové jidlo můžeme podávat s jakoukoliv přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Pikantní směs pana Porybného

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web