Autor:

Pikantní směs pana Porybného

Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Zeleninové lečo
nejlépe Hamé
1 lahev
Cibule
větší
1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 100 g
Vejce 2 ks
Klobása
chilli
2 ks
Kečup  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší kostičky okořeníme pepřem a vegetou, dáme do mísy, přidáme 2 vejce a zasypeme solamylem, tím vznikne na mase bílý obal. Osmahneme na pánvi na olivovém oleji. Až maso začne chytat nazlatlou barvu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a klobásu, trošku ji osmahneme a zalejeme lečem. Dusíme do měkka, přidáme trošku kečupu a chilli podle chuti.
Hotové jidlo můžeme podávat s jakoukoliv přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Pikantní směs pana Porybného

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web