Uzená řezanka pana Kavalíra

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g uzené maso
    • kmín
    • bobkový list
    • nové koření
    • masox
    • 200
      g sterilované zelí sladko-kyselé
    • 1
      lžíce hořčice
    • pepř mletý
    • muškátový květ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, na pánvi osmažíme, přidáme koření, zelí, zalijeme mírně vývarem z kostky (nebo z mrkve, celeru a kostí uděláme vývar a použijeme místo masoxu). Podle libosti zahustíme. Pokrm je velmi delikátní, podáváme s hranolky či kroketami.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Ales Kavalir
    Ales Kavalir |

    20. 3. 2007 15:32

    Tak ono se da i podavat s mal.bramboracky...to kazdemu podle chuti :-)

  • anny
    anny |

    6. 3. 2007 12:28

    Hmmm,to vypadá dobře,udělám,ale jako přílohu to vidím na bramborový knedlíček.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    6. 3. 2007 09:50

    Já bych jako přílohu udělala spíše knedlík nebo halušky. Nějak mi nejde dohromady uzené, zelí a hranolky. Ale je to jen můj názor, nevyzkoušela jsem to.