Autor:

Uzená řezanka pana Kavalíra

Střední
Ingredience
Uzené maso 500 g
Kmín  
Bobkový list  
Nové koření  
Masox  kostka
Sterilované zelí
sladko-kyselé
200 g
Hořčice 1 lžíce
Pepř mletý  
Muškátový květ  
Uzená řezanka pana Kavalíra

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Maso nakrájíme na nudličky, na pánvi osmažíme, přidáme koření, zelí, zalijeme mírně vývarem z kostky (nebo z mrkve, celeru a kostí uděláme vývar a použijeme místo masoxu). Podle libosti zahustíme. Pokrm je velmi delikátní, podáváme s hranolky či kroketami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Uzená řezanka pana Kavalíra

Komentáře

  1. Ales Kavalir   20.03.2007 | 15:32 | reagovat |

    Tak ono se da i podavat s mal.bramboracky...to kazdemu podle chuti :-)

  2. anny   06.03.2007 | 12:28 | reagovat |

    Hmmm,to vypadá dobře,udělám,ale jako přílohu to vidím na bramborový knedlíček.

  3. Hana Rožníčková   06.03.2007 | 9:50 | reagovat |

    Já bych jako přílohu udělala spíše knedlík nebo halušky. Nějak mi nejde dohromady uzené, zelí a hranolky. Ale je to jen můj názor, nevyzkoušela jsem to.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web