Autor:

Uzená řezanka pana Kavalíra

Střední
Ingredience
Uzené maso 500 g
Kmín  
Bobkový list  
Nové koření  
Masox  kostka
Sterilované zelí
sladko-kyselé
200 g
Hořčice 1 lžíce
Pepř mletý  
Muškátový květ  
Uzená řezanka pana Kavalíra

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Maso nakrájíme na nudličky, na pánvi osmažíme, přidáme koření, zelí, zalijeme mírně vývarem z kostky (nebo z mrkve, celeru a kostí uděláme vývar a použijeme místo masoxu). Podle libosti zahustíme. Pokrm je velmi delikátní, podáváme s hranolky či kroketami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Uzená řezanka pana Kavalíra

Komentáře

  1. Ales Kavalir   20.03.2007 | 15:32 | reagovat |

    Tak ono se da i podavat s mal.bramboracky...to kazdemu podle chuti :-)

  2. anny   06.03.2007 | 12:28 | reagovat |

    Hmmm,to vypadá dobře,udělám,ale jako přílohu to vidím na bramborový knedlíček.

  3. Hana Rožníčková   06.03.2007 | 9:50 | reagovat |

    Já bych jako přílohu udělala spíše knedlík nebo halušky. Nějak mi nejde dohromady uzené, zelí a hranolky. Ale je to jen můj názor, nevyzkoušela jsem to.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web