Autor:

Pikantní omáčka

Snadné
Ingredience
Zvěřina
jakákoliv popř.hovězí maso
1 kg
Cibule
2-3 ks
 
Olej
nebo sádlo
 
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika  
Chilli
špetka
 
Sušené houby 2 hrst
Hořčice plnotučná
2-3 lžíce
 
Nakládané okurky
4-5
 
Hladká mouka
a sladká smetana
 
Ocet
trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Na tuku osmažíme cibulku, maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a vložíme na cibuli, přidáme sušené houby, podlijeme a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, přidáme hořčici, nastrouhané okurky a zavaříme moukou rozmíchanou ve vodě. Po provaření přidáme smetanu a dle sebe dochutíme octem, příp i cukrem.
Podáváme s kynutým knedlíkem, nejlépe chutná 2.-3. den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Pikantní omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web