Pikantní omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg zvěřina jakákoliv popř.hovězí maso
    • cibule 2-3 ks
    • olej nebo sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • chilli špetka
    • 2
      hrst sušené houby
    • hořčice plnotučná 2-3 lžíce
    • nakládané okurky 4-5
    • hladká mouka a sladká smetana
    • ocet trocha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku osmažíme cibulku, maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a vložíme na cibuli, přidáme sušené houby, podlijeme a dusíme do měkka.
2
Maso vyjmeme, přidáme hořčici, nastrouhané okurky a zavaříme moukou rozmíchanou ve vodě. Po provaření přidáme smetanu a dle sebe dochutíme octem, příp i cukrem.
3
Podáváme s kynutým knedlíkem, nejlépe chutná 2.-3. den.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.