Pikantní nakládaný hermelín II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hermelín
    • chilli papričky
    • cibule
    • chilli
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr podélně rozkrojíme a posypeme vším kořením. Dno sklenice do které budeme nakládat, posypeme taky kořením, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a vložíme okořeněný sýr, který přikrijeme podelně nedokrojenými papričky. Toto zalijeme olejem a přikryjeme alobalem.
2
Necháme min. týden odležet.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • prcek
    prcek |

    10. 6. 2013 18:22

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    9. 5. 2010 08:15

    No, pochybuju, že jste ty hermelíny spořádal všechny naráz, takže tipuju, že ty spodní prostě byly víc uleželé. U těchto nakládaných věcí se nemá s konzumací příliš pospíchat.

  • Rozkrad Poklad
    Rozkrad Poklad |

    8. 5. 2010 20:06

    Nevím proč ale když jsem jedl ty hermelíny tak první dva byly hnusne a pak ke spodu jenom lepsí. Možná to je tím že čím více to jíte tím víc vám to chutná. Nebo nevím