Pikantní filé do třetice

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      kostka filé z tresky zmražené
    • zakysaná smetana
    • tatarská omáčka
    • chilli papričky drcené ve skleničce
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zakysanou smetanu přendáme do misky. Přidáme jednu vrchovatou lžíci tatarské omáčky a drcené chilli papričky - dle chuti. Já dávám docela dost. Protože papričky jsou slané, tak nemusíme solit.
2
Filé částečně rozmrazíme a potřeme hustě marinádou. Pekáček lehce vymažeme olejem, dáme filé a pečeme přikryté pod alobalem cca 40 minut.
3
Podáváme s bramborem na všechny způsoby (vařené, pečené, ameriky, hranolky).
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.