Autor:

Pikantní filé do třetice

Snadné
Ingredience
Filé z tresky
zmražené
4 kostka
Zakysaná smetana  
Tatarská omáčka  
Chilli papričky
drcené ve skleničce
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zakysanou smetanu přendáme do misky. Přidáme jednu vrchovatou lžíci tatarské omáčky a drcené chilli papričky - dle chuti. Já dávám docela dost. Protože papričky jsou slané, tak nemusíme solit.

Filé částečně rozmrazíme a potřeme hustě marinádou. Pekáček lehce vymažeme olejem, dáme filé a pečeme přikryté pod alobalem cca 40 minut.

Podáváme s bramborem na všechny způsoby (vařené, pečené, ameriky, hranolky).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Pikantní filé do třetice

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web