Pečená jablka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks jablka
    • 12
      ks hřebíček
    • 1
      ks skořice celá
    • 2
      lžíce cukr
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do každého jablka zapíchneme 3 hřebíčky, vložíme je do pekáčku, přidáme cukr, skořici, máslo, lehce podlijeme a pečeme jablka do změknutí. Hotová podléváme vanilkovým krémem, připraveným z mléka a vanilkového pudinku.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petr Fukan
    Petr Fukan |

    28. 12. 2006 12:28

    Vzpomínám jak babička dala omytá jablka do výpeku a sádla, které zbylo po pečení kachny(husy) a upekla do měkka. Kombinace slané a sladké chuti = vynikající !