Autor:

Pečená jablka

Snadné
Ingredience
Jablka 4 ks
Hřebíček 12 ks
Skořice
celá
1 ks
Cukr 2 lžíce
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Do každého jablka zapíchneme 3 hřebíčky, vložíme je do pekáčku, přidáme cukr, skořici, máslo, lehce podlijeme a pečeme jablka do změknutí. Hotová podléváme vanilkovým krémem, připraveným z mléka a vanilkového pudinku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pečená jablka

Komentáře

  1. Petr Fukan   28.12.2006 | 12:28 | reagovat |

    Vzpomínám jak babička dala omytá jablka do výpeku a sádla, které zbylo po pečení kachny(husy) a upekla do měkka. Kombinace slané a sladké chuti = vynikající !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web