Pastýřský sýr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g eidam sýr
    • 100
      g šunka
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kapie
    • 2
      lžíce mléko
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g hladká mouka
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mléka, vajec, hladké mouky vypracujeme hustší těstíčko, osolíme. Sýr eidam nakrájíme na dva asi 1/2 cm plátky, které naplníme šunkou, žampiony a kapií. Sýr spíchneme párátky, obalíme v těstíčku a smažíme na rozehřátém oleji.
2
Vhodná příloha: vařené brambory, opékané brambory, hranolky, krokety, tatarská omáčka.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra

Komentáře k receptu

  • Květa
    Květa |

    19. 8. 2005 07:32

    Žampiony jsou syrové nebo dušené?

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    17. 8. 2005 20:27

    Mohlo by to být dobré,jen kdybych věděla kolik čeho dát.Upřesněte.