Autor:

Pastýřský sýr

Střední
Ingredience
Eidam sýr 400 g
Šunka 100 g
Žampiony 100 g
Kapie 2 lžíce
Mléko 2 lžíce
Vejce 2 ks
Hladká mouka 80 g
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Z mléka, vajec, hladké mouky vypracujeme hustší těstíčko, osolíme. Sýr eidam nakrájíme na dva asi 1/2 cm plátky, které naplníme šunkou, žampiony a kapií. Sýr spíchneme párátky, obalíme v těstíčku a smažíme na rozehřátém oleji.

Vhodná příloha: vařené brambory, opékané brambory, hranolky, krokety, tatarská omáčka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pastýřský sýr

Komentáře

  1. Květa   19.08.2005 | 7:32 | reagovat |

    Žampiony jsou syrové nebo dušené?

  2. marie krejzarova   17.08.2005 | 20:27 | reagovat |

    Mohlo by to být dobré,jen kdybych věděla kolik čeho dát.Upřesněte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web