Autor:

Paella

Obtížné
Porce: 5
Ingredience
Vepřové maso 250 g
Kuřecí maso 250 g
Uzené maso 125 g
Krabí maso 1 plechovka
Cibule 2 ks
Česnek 6 stroužek
Rostlinný olej 1 sklenice
Pepř mletý 1/2 lžička
Sůl  
Bobkový list 2 ks
Šafrán 1 špetka
Cayenský pepř 1 špetka
Vepřový vývar 1 l
Rýže 350 g
Paprika 2 ks
Rajčata 4 ks
Hrách 100 g
Fazolky 100 g
Žampiony 100 g

Postup přípravy:

Maso, cibuli a česnek nakrájíme a vhodíme na rozpálený olej. Osolíme a okořeníme. Zalijeme vývarem, přidáme bobkový list a dusíme asi 30 minut. V jiné nádobě dusíme papriky, rajčata, hrášek, fazolky a žampiony. Rýži uvaříme. Když je vše hotovo, všechno dobře promícháme a necháme asi 15 minut prohřát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Paella

Komentáře

  1. tom   31.01.2016 | 18:10 | reagovat |

    presne tak.. souhlasim s Eliskou i "Anonymem"..
    kdyz vam nekdo z Peru rekne, ze dela "Kulajdu" kde dava lilek misto brambor, avokado misto vejce, koriandr misto kopru a balsamico misto octu - tak ho s tim poslete k sipku, ze uz to neni kulajda..
    coz porad neznamena, ze to bude spatne jidlo..
    recept, ke kteremu pridavame prispevky vubec nemusi byt spatny.. to ani nikdo netvrdi..
    jen to proste neni Paella..

  2. Anonym 01.03.2004   26.01.2012 | 19:28 | reagovat |

    Temer pred ôsmimi rokmi som "kritizoval" tento recept a dnes som ho náhodou objavil aj s mojou kritikou. Vtedy som na príspevky iných citatelov neodpovdal, ale odpovedám dnes.
    Zijem od r. 1982 (30 rokov) v Spanielsku a zaoberám sa okrem iného správnou výzivou a vsetkým tým, co s jedlom súvisí.
    A dnes, po precítaní tohoto receptu musím zopakovat a potvrdit to, co som pred casom napísal.

  3. roman jerabek   02.11.2007 | 11:47 | reagovat |

    pracuji v GB jako head chef ale toto je absolutni ...........!kdo ta muze vydat?

  4. Eliska   04.08.2006 | 13:16 | reagovat |

    Ji mi lito, ale musim souhlasit se slovenskym anonymem. Pokud hledate recept podle nazvu (protoze jste nekde jedli a chutnalo) tak tohle moc nepomuze. Zijeme jiz nekolik let v Londyne a Paellu jsme meli moznost ochutnant v pravych spanelskych restauraciich. Jinak ale nikdo netvrdi, ze tenhle recept neni dobry, jen bylo konstatovano ze pojmenovat to Paella neni to prave. Ruku na srdce, taky by se nam nelibilo cist nekde klasicky cesky nazev pro klasicke ceske jidlo a zjistit ze to je vsechno mozne jen ne klasicke ceske jidlo.

  5. Anonym   31.01.2006 | 0:44 | reagovat |

    poprve jsem vyzkousela tento recept, ktery se podle rodiny vyvedl na vybornou. Je to lahodne, chutne a hlavne netucne jidlo. Ryzi jsem koupila specialni, nebelenou, organickou at je to zdravy se vsim vsudy. Toto jidlo stoji za pokus a neni nijak narocne na pripravu.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web