Autor:

Otrubový chléb s medem

Snadné
Ingredience
Otruby 1 hrnek
Hladká mouka 1 hrnek
Rozinky 1/2 hrnek
Rostlinný olej 2 lžíce
Med 1/2 hrnek
Podmáslí 3/4 hrnek
Vejce 1 ks
Jedlá soda 1,5 lžička
Sůl 1/2 lžička
Skořice 1/2 lžička
Otrubový chléb s medem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Smícháme otruby, hrozinky, olej, med a podmáslí. Necháme odležet až se tekutiny vsáknou. Přidáme vejce a důkladně promícháme. Postupně přimícháme mouku, sodu, sůl a skořici. Lehce vymícháme do těsta.

Pečeme ve vymazané a vysypané formě při 170 °C 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Otrubový chléb s medem

Komentáře

  1. ČernáLuna   23.06.2012 | 13:09 | reagovat |

    Určitě se nejedná o chleba, je to sladká buchta chutí podobná perníku nebo biskupskému chlebíčku. Trošku sušší, ale ze zdravých surovin. Nebyla špatná.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web