Autor:

Otrubové lívanečky

Snadné
Ingredience
Měkký tvaroh 250 g
Vejce 2 ks
Mléko
rostlinné
200 ml
Vanilkový cukr
fruktosa
20 g
Ovesné otruby 100 g
Smetana - rostlinná
ke šlehání
250 ml
Marmeláda
na potření
 
Otrubové lívanečky

Postup přípravy:

Z tvarohu, vajec, mléka, fruktosy a otrub vymícháme těstíčko, které necháme 30 minut odpočívat při pokojové teplotě. Poté opět promícháme a na rozpálené pánvi tvoříme malé lívanečky, které opečeme z obou stran dozlatova.
Hotové lívanečky potřeme oblíbenou marmeládou a dozdobíme vyšlehanou smetanou.

Těsto vyjde na 25 ks.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Otrubové lívanečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web