Opravdu rychlé špagety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva
    • špagety
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • 1
      kelímek smetana
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • mouka
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Během vaření špaget si připravíme nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova na oleji. Přidáme hovězí konzervu (doporučuji předem nakrájet), chvilku podusíme, potom dochutíme pepřem, solí, sladkou paprikou, sójovou omáčkou, worchestrovou omáčku a kečupem (dle vaší chuti).
2
Na závěr celou směs zahustíme vodou a moukou, vše chvilku vaříme a pro zjemnění přidáme smetanu.
3
Vše smícháme se špagetama a ihned podáváme. (Pro labužníky můžeme i zapéct nejlépe ve skleněné míse s nastrouhaným sýrem).
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Sylva
    Sylva |

    27. 10. 2005 16:54

    Dělám podobně,k masu(hov.konz.)přidám masox,rajčatový protlak a česnek.Vždy zapékám.