Opičkové vuřtíky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l voda
    • 500
      ml ocet
    • 3
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce olej
    • hořčice
    • cibule
    • pepř mletý
    • bobkový list
    • feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Svaříme vodu se solí, cukrem a pepřem. Ke konci varu přidáme ocet, olej a odstavíme. Necháme vychladnout.
2
Vuřty (musí být opravdu dobré) po délce nakrojíme, ale nedokrojíme. Pomázneme hořčicí, vložíme kolečka cibule. Uložíme těsně do sklenice a zalijeme nálevem.
3
Slenici proložíme kořením a feferonkou podle chuti. Necháme nejméně týden uležet.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.