Autor:

Opičkové vuřtíky

Střední
Ingredience
Voda 1 l
Ocet 500 ml
Cukr 3 lžíce
Sůl 5 lžíce
Olej 1 lžíce
Hořčice  
Cibule  
Pepř mletý  
Bobkový list  
Feferonka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Svaříme vodu se solí, cukrem a pepřem. Ke konci varu přidáme ocet, olej a odstavíme. Necháme vychladnout.
Vuřty (musí být opravdu dobré) po délce nakrojíme, ale nedokrojíme. Pomázneme hořčicí, vložíme kolečka cibule. Uložíme těsně do sklenice a zalijeme nálevem.
Slenici proložíme kořením a feferonkou podle chuti. Necháme nejméně týden uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Opičkové vuřtíky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web