Nepečené jablečné řezy II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks jablka
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 5
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka oloupeme a zbavíme jadřince, dáme do trouby a necháme rozpéct, až jsou měkké. Vychladlé rozmixujeme, přidáme zakysané smetany, cukr a vanilkový cukr. Tuto hmotu vrstvíme na piškoty děláme tři vrstvy. Necháme 2 hodiny uležet v lednici.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kiki
    kiki |

    22. 7. 2007 18:40

    vypadalo to divně, ale bylo to výborné. nerozpékala sem to v troubě ,ale v mikrovlnce.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    18. 2. 2007 17:00

    Rozpekla jsem v troubě jablíčka nakrájená na čtvrtky, vodu vůbec nepustila. Po smíchání se smetanou byla hmota řidší, ale přes noc na balkoně krásně ztuhla. Jen bych dala všeho víc, jsme moc žraví. Dávám 1, moc jsme si pochutnali.

  • gabriela matějíčková
    gabriela matějíčková |

    3. 2. 2007 14:19

    V mikrovlnce to dělám tak 5 až 8 minut na plný výkon.Šťáva z jablek se skoro úplně vypeče,takže nevím proč to máte vodnaté.V tom případě bych přidala více piškotů, je pravda,že po dvou hodinách to je ještě řidší,pokud to nechám přes noc uležet krájím to nožem a žezy jsou pevné.

  • Jindřiška Berglová
    Jindřiška Berglová |

    31. 1. 2007 10:47

    Můžete napsat,jak to děláte v mikrovlnce?

  • Jana
    Jana |

    30. 1. 2007 10:22

    Na chuť je to moc dobré, ale vě namísto aby to ztuhlo, to ještě zvodovatělo a tak to je nakonec velmi tekuté - jíme výhradně polévkovou lžící

  • Alena
    Alena |

    25. 1. 2007 13:09

    Já je vařím ty jablka,ale jinak super recept děkujeme.

  • Věra Novotná
    Věra Novotná |

    25. 1. 2007 10:46

    Místo rozpečení v troubě dělám v mikrovlnce.