Autor:

Nakládaný celý hermelín

Snadné
Ingredience
Hermelín 4 ks
Česnek 5 sklenice
Cibule 1 ks
Olej  
Bobkový list 2 ks
Nové koření
kuličky
4 ks
Pepř celý
kuličky
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Oloupaný česnek nakrájený na půlky případně čtvrtky stroužků protlačíme z boku do celého hermelínu - doporučujeme si nechat hermelín ohřát na pokojovou teplotu - při vmačkávání se netrhá.

Do sklenice postupně skládáme celé hermelíny s cibulí (doporučuji pro barvu přidat pár cibulek červených), bobkovým listem, pepřeme celým či drceným a dle chuti čímkoliv co je komu po chuti - feferonky, mletá paprika pro barvu, kari... Pro neznalé je překvapením ukrytý česnek uvnitř hermelínu na talíři, ale pozor na velikost a kvalitu česneku - čínský rádoby česnek je pro tento hermelín vhodný - je to pak poživatelné i pro slabší jedince. Český modropaličák používat poze rozkrájený na malé kousky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Nakládaný celý hermelín

Komentáře

  1. nnln   15.01.2012 | 8:14 | reagovat |

    Česnek - 5 sklenice?? Je to chyba nebo je myšleno 5 na sklenici? 5 stroužků?

  2. naara   27.11.2010 | 14:30 | reagovat |

    Nema chybu super chutovka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web