Autor:

Mozeček z ředkviček

Střední
Ingredience
Ředkvička 4 svazek
Vejce 4 ks
Rostlinný olej 40 g
Pažitka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky, osmažíme je na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Potom je zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme a mícháme, až vejce ztuhnou. Nakonec posypeme sekanou pažitkou nebo petrželkou. Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Jarní svačiny pro děti Jarní svačiny pro děti Články z

Komentáře k receptu: Mozeček z ředkviček

Komentáře

  1. Anonym   24.05.2008 | 10:59 | reagovat |

    Zkusila jsem to pul napul s kvetakem a bylo to bezva..

  2. MartinV   07.06.2007 | 23:48 | reagovat |

    Hurá, mám plnou lednici ředkviček a salát z nich mi už leze i ušima ! Při dušení nic moc, jak zvadlý točený salám ... Aspoň že to ty domácí vajíčka obarvily, a bílý pepř tomu dodá určitě chuť. Ochutnávka, úsměv na rtech, ono je to víc než jedlé !!! Díky za inspiraci a nevšední receptík :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web