Autor:

Moučník Apetit

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 2 hrnek
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Vejce 4 ks
Tvaroh 1 ks
Cukr krupice 1 hrnek
Prášek do pečiva
1,5
2 ks
Kompot
i se šťávou
700 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Smícháme vejce s cukrem, přidáme olej, kompot, nasypeme mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme tvaroh.
Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Osvědčily se mi kompoty mandarinkové, ale dobrý byl i s ananasovými kousky nebo broskvový.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Moučník Apetit

Komentáře

  1. Jaruška   27.10.2007 | 14:14 | reagovat |

    Je to fakt špica!!! Navíc rychlovka!!!!Dělala jsem to z anasového kompotu, bylo ho trochu méňě než je tuhle napsáno, ale vůbec to nevadilo, prdopeč jsem dala také jen jeden. Navíc jsem buchtu po dopečení ještě polila domácí čokoládou ze 100%tního tuku a je to fakt k nakousnutí :) Všem doporučuji tento recept a Jaňulinku za něj velmi velmi velmi chválím! :)

  2. Mirka   15.09.2007 | 17:11 | reagovat |

    je to vážně podařená rychlovka. Takyjsem dala jen 1 prdopeč a stačil :-)

  3. tereza anonymní   24.02.2007 | 9:46 | reagovat |

    je to opravdu vynikající recept, a hlavně ze surovin které jsou vždy doma! -zkoušela jsem i z dýnovým kompotem a bylo to skvělé! chutnalo to i mým dětem které dýně nemají rády!!! opravdu vynikající a jednoduché!!

  4. jitka Mal.   15.02.2007 | 9:42 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem o minulém víkendu, velmi rychlé a dobré, dělala jsem z ananasového kompotu, který měl objem necelých 0,6l a bohatě to stačilo, těsto bylo řidší, a prášek do pečiva jsem dala jen 1, protože víc jsem neměla a také stačilo, buchta byla krásně vysoká a tím tvarohem vláčná, určitě budu opakovat i s jiným ovocem, dávám za 1

  5. Monika   14.06.2006 | 6:04 | reagovat |

    Doporučuji pčidat ananas, nechat vychladnout a dát do lednice. Druhý den se šlehačkou nebo jemně oslazenou kys. smetanou je to moc dobré.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web