Autor:

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

Snadné
Těsto
Polohrubá mouka 3 hrnek
Cukr
moučka či krupice
2 hrnek
Rostlinný olej 3/4 hrnek
Vejce 2 ks
Jedlá soda 2 lžička
Kakao 2 lžíce
Kefír 1 l
Krém
Šlehačka 2 kelímek
Pomazánkové máslo 2 kelímek
Cukr 1 lžíce
Kakao 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

Komentáře

  1. Jana   18.10.2012 | 11:16 | reagovat |

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  2. Květa Sikorová   04.05.2012 | 18:23 | reagovat |

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  3. Lucie Steinbergerová   16.01.2009 | 12:40 | reagovat |

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  4. Jana Řezníčková   16.01.2009 | 11:56 | reagovat |

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  5. Miroslava Severová   16.01.2009 | 9:28 | reagovat |

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web