Masové knedlíčky k čemukoliv

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso sekaná (mražená - tepelně neopracovaná)
    • 1
      hrst strouhanka Malá
    • petrželka Trochu (pro oko)
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit vodu do hrnce a vrazíme do ní bujonek. Rozmrzlou sekanou smícháme s hrstkou strouhanky, petrželkou. Pak vezmeme polévkové lžíce a pomocí jich (seškrabováním směsi z jedné lžíce na druhou) vytvarujeme podélné šišaté masové knedlíčky, které uvaříme ve vývaru, asi 3-5 minut.
2
Moje děti je milují k rajské, svíčkové, smetanové omáčce a nakonec, když by náhodou zbyly, tak i jen tak studené, samotné. Když změníte lžíce za lžičky, můžete udělat knedlíčky i do polévky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • jiřka
    jiřka |

    14. 3. 2008 12:23

    bylo to dobrý a jiný než s klasickým mletým,chutnalo nám,příště zkusím ke svíčkové

  • marcela
    marcela |

    28. 12. 2007 13:42

    no, ani moje kočka to nežrala,ale protože na ní nezbylo.zkusila jsem, nebylo to špatný, chutnalo,dík za nápad

  • saxík
    saxík |

    19. 12. 2007 11:57

    hahaha kočka žere jen šunku a děti polskej salám:-))

  • barča
    barča |

    13. 12. 2007 18:02

    To mě překvapuje, že děti nic nenamítají. Já mám zkušenosti, že je v tom namleto kdeco.Teda co to přesně je, radši nezkoumám, ale dobré (chuťově) to není. Zásadně melu doma, za tu práci to stojí.Ještě poznámečka: nežrala to ani naše kočka.

  • ice
    ice |

    11. 12. 2007 10:41

    ..nevím nevím..ale sekaná pro děti..já jedině si sekanou melu doma..tahle mražená-namleté všechny odřezky a sojová mouka..cena odpovídá kvalitě..

  • romča
    romča |

    10. 12. 2007 10:42

    ono je to jedno, víte čím byla třeba krmená kravka, co z ní děláte vývar??a nebo slípka?čím hnojili zeleninu do polívky?v týhle době je to beztak fuk.já to klidně zkusím,nemusím se tím přece ládovat dnes a denně

  • Marie
    Marie |

    8. 12. 2007 19:32

    Dobrý den, nechci být nezdvořilá, ale přečetla jste si někdy ingredience na obalu? Nedovedu si představit jak to vyvářím do polévky. Ale je to samozřejmě věc názoru.