Autor:

MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Střední
Ingredience
Maso
nejlépe hovězí, vepřové nebo drůbeží
1,5 kg
Cibule 1/2 kg
Čerstvé žampiony 1/2 kg
Šlehačka 1 kelímek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, potřeme olejem a uložíme do lednice tak na 2 hodiny odležet - pozor, nesolíme, ani nepepříme. Nakrájíme cibuli na větší kousky, dost osolíme a opepříme a do sklovata ji osmažíme. Žampiony taktéž osolené a opepřené osmažíme na pánvi. Nyná maso opečeme na pánvi jako minutku a když je hotové přidáme k němu osmaženou cibuli a žampiony, zalijeme jednou šlehačkou a vše 2-3 minuty povaříme. Dochutíme třeba něčím pálivým a podáváme s čímkoliv.

OPRAVDU DOBRÉ.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web