Autor:

MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Střední
Ingredience
Maso
nejlépe hovězí, vepřové nebo drůbeží
1,5 kg
Cibule 1/2 kg
Čerstvé žampiony 1/2 kg
Šlehačka 1 kelímek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, potřeme olejem a uložíme do lednice tak na 2 hodiny odležet - pozor, nesolíme, ani nepepříme. Nakrájíme cibuli na větší kousky, dost osolíme a opepříme a do sklovata ji osmažíme. Žampiony taktéž osolené a opepřené osmažíme na pánvi. Nyná maso opečeme na pánvi jako minutku a když je hotové přidáme k němu osmaženou cibuli a žampiony, zalijeme jednou šlehačkou a vše 2-3 minuty povaříme. Dochutíme třeba něčím pálivým a podáváme s čímkoliv.

OPRAVDU DOBRÉ.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web